Το διαιτολογικό μας γραφείο στο Κολωνάκι, απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένους διαιτολόγους, που στόχο τους έχουν την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών πάνω σε θέματα διατροφής και υγείας και την κάλυψη κάθε διατροφικής σας ανάγκης, μέσα από τις πιο σύγχρονες οπτικές της διαιτολογίας.
Η διαμόρφωση και η συντήρηση του ιδανικού σωματικού βάρους που είτε αφορά αισθητικούς λόγους είτε αφορά προβλήματα υγείας είναι η βασική μας προτεραιότητα.
Παράλληλα όμως σας βοηθάμε να αποκομίσετε χρήσιμες διατροφικές συμβουλές που θα σας μάθουν να διαχειρίζεστε και να φροντίζετε τις διατροφικές σας ανάγκες και το σώμα σας.
Η διατροφική εκπαίδευση που παρέχεται παράλληλα με τις υπηρεσίες μας συμβάλλει σημαντικά στην υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και συνεπώς στην απόκτηση μιας καλύτερης σωματικής κατάστασης και υγείας.Το διαιτολογικό μας γραφείο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην Αθήνα, στο Κολωνάκι μόλις 5 λεπτά περπάτημα από το μετρό του Συνταγματος.

 

diaitologos kolonaki 1 Βιογραφικό

Η Αθανασία Αντιόχου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος του τμήματος Διατροφής και Διατολογίας της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Λάρισας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος «Εφαρμοσμένη Διατροφή και Διαιτολογία» με κατεύθυνση στην Κλινική Διαιτολογία από το European University of Cyprus.

Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε σαν διαιτολόγος στην Πολυκλινική (Λεμεσού) όπου ασχολήθηκε με ένα ευρύ φάσμα κλινικών περιστατικών.Τον Οκτώβριο του 2013- 2014 πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου έγινε παρακολούθηση λειτουργίας του Συμβουλευτικού Γραφείου Διατροφής καθώς και του Ιατρείου Χειρουργικής Παχυσαρκίας καθώς και ενασχόληση με περιστατικά σε διάφορες κλινικές.

Μετά την πρακτική της άσκηση, εργάστηκε σαν διαιτολόγος -διατροφολόγος σε γνωστά ινστιτούτα στην Αθήνα, όπου ασχολήθηκε με αδυνάτισμα και απώλεια βάρους. Έχει επίσης εργαστεί σε διαιτολογικά γραφεία στην Αθήνα σαν διαιτολόγος, αναλαμβάνοντας με επιτυχία πληθώρα περιστατικών που αφορούν το αδυνάτισμα και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Τέλος η διαιτολόγος έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεχώς ενημερώνεται για τις καινούριες τάσεις στη διατροφή. Σήμερα εργάζεται σαν διαιτολόγος στο διαιτολογικό γραφείο Dietzone στο Κολωνάκι.

 
 

diatrofolofos kolonaki 1 270x300 Βιογραφικό

Η Αναστασία Καρακατσάνη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Βόλο. Είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος επί πτυχίο του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Λάρισας. Είναι γνωστή για τις αθλητικές της επιδόσεις καθώς έχει υπάρξει πρωταθλήτρια Ελλάδος στο στίβο δεκάδες φορές και είναι κάτοχος 5 πανελλήνιων ρεκόρ. Η μεγαλύτερη της επιτυχία ήταν η 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου το 2013. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες όπως τη Nike, η οποία είναι χορηγός της από το 2011. Από το 2014, έχει συνεργασία με τη Wind, η οποία μάλιστα την ανακήρυξε πρέσβειρα της (ambassador). Η Αναστασία Καρακατσάνη έχει επίσης συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σποτ των παραπάνω εταιρειών.

Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα και παράλληλα με τον αθλητισμό ασχολείται και με το κομμάτι της διατροφής. Οι γνώσεις σε συνδυασμό με την εμπειρία της, θέτουν τις καλύτερες βάσεις για επιτυχημένα προγράμματα διατροφής. Τέλος έχει εμπειρία σε παιδιά σχολικής ηλικίας καθώς έχει εργαστεί σε παιδικές κατασκηνώσεις και για το λόγο αυτό ασχολείται με περιστατικά παιδικής παχυσαρκίας.Σήμερα συνεργάζεται με το διαιτολογικό γραφείο Dietzone στο Κολωνάκι.

 

 

diaitologos athina 1 Βιογραφικό

Η Μαρία Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος, απόφοιτη από το τμήμα Διατροφής και Διατολογίας της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Λάρισας. Το μεταπτυχιακό προέρχεται από το Πανεπιστήμιο του Bolton, της Αγγλίας στο οποίο ασχολήθηκε με την διαχείριση του βάρους και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας με τίτλο Master in Obesity and Weight Management.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, η διαιτολόγος έχει εργαστεί σε ινστιτούτα και ιατρικά κέντρα αδυνατίσματος στην Αθήνα, όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία σε σχέση με τη απώλεια βάρους και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Επίσης έχει εμπειρία στο κομμάτι της αθλητικής διατροφής, αφού έχει υπάρξει η ίδια αθλήτρια και έχει εργαστεί σαν διαιτολόγος σε μεγάλα γυμναστήρια στην Αθήνα.

Η κα Ριτσου διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στην περιοχή του Ζωγράφου (Λ. Στρ. Παπάγου 76, Αθήνα) και συνεργάζεται με το διαιτολογικό γραφείο Dietzone.

 


Show Buttons
Hide Buttons