Το διαιτολογικό μας γραφείο, απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένους διαιτολόγους, που στόχο τους έχουν την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών πάνω σε θέματα διατροφής και υγείας και την κάλυψη κάθε διατροφικής σας ανάγκης, μέσα από τις πιο σύγχρονες οπτικές της διαιτολογίας.
Η διαμόρφωση και η συντήρηση του ιδανικού σωματικού βάρους που είτε αφορά αισθητικούς λόγους είτε αφορά προβλήματα υγείας είναι η βασική μας προτεραιότητα.
Παράλληλα όμως σας βοηθάμε να αποκομίσετε χρήσιμες διατροφικές συμβουλές που θα σας μάθουν να διαχειρίζεστε και να φροντίζετε τις διατροφικές σας ανάγκες και το σώμα σας.
Η διατροφική εκπαίδευση που παρέχεται παράλληλα με τις υπηρεσίες μας συμβάλλει σημαντικά στην υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και συνεπώς στην απόκτηση μιας καλύτερης σωματικής κατάστασης και υγείας.Το διαιτολογικό μας γραφείο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην Αθήνα, στο Κολωνάκι μόλις 5 λεπτά περπάτημα από το μετρό του Συνταγματος.

 

MALAKOU 2 SMALL 233x300 Ποιοί είμαστε

Η Ευαγγελία Μαλακού είναι απόφοιτη του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα επιστήμης Διατροφής και Διατροφολογίας. Στα πλαίσια της πτυχιακής της εργασίας με τίτλο «Η επίδραση του φύλου στην επιτυχή επίδραση απώλειας βάρους μακροπρόθεσμα», συμμετείχε σε μελέτη της Medweight. Πραγματοποίησε επίσης μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Bristol, στον τομέα «Διατροφή, Άσκηση και Δημόσια Υγεία» και η διπλωματική της εργασία με τίτλο « Συστηματική ανασκόπηση των κλινικών δοκιμών με το συνεργιστικό ρόλο της Μεσογειακής Διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας σε μεταβολικούς παράγοντες κινδύνου» βαθμολογήθηκε με Άριστα.

Έχει συμμετάσχει εθελοντικά στο πρόγραμμα Προώθησης της σωματικής δραστηριότητας σε παιδιά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης «FabKids», του Πανεπιστημίου Bristol, και στο Πρόγραμμα «Διατροφή» του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Prolepsis.

Επιπλέον, έχει πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση ως Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, στον 3ο παιδικό σταθμό του Δήμου Βριλησσίων και στη βιομηχανία «Μύλοι Κρήτης».

Ακόμη, έχει πραγματοποιήσει σειρά δημοσιεύσεων σε Επιστημονικά Περιοδικά και παρακολουθεί αδιάκοπα Συνέδρια και Σεμινάρια περαιτέρω επιμόρφωσης και εξέλιξης στον τομέα της Διατροφής και της της Διαιτολογίας.

Είναι Επιστημονικός συνεργάτης της HR.PSYCHOLOGY ως υπεύθυνη Διαιτολόγος στην τηλεφωνική γραμμή διατροφικής συμβουλευτικής της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος και συντονίστρια σεμιναρίων για την υγιεινή διατροφή και την ανάπτυξη του προσωπικού, καθώς και συνεργάτης του portal MedNutrition, όπου αρθρογραφεί μηνιαίως. Επιπρόσθετα, ασχολείται με παρουσιάσεις, με θέμα την Ισορροπημένη διατροφή σε μαθήτριες σχολών μπαλέτου, καθώς υπήρξε και η ίδια αθλήτρια κλασσικού μπαλέτου και τέλος, πραγματοποιεί κατ’οίκον

επισκέψεις με πεδία ενασχόλησης τη διαχείριση βάρους, τη διατροφή και τα στάδια ζωής, με αναλύσεις σύστασης σώματος και κλινικά περιστατικά.

diaitologos kolonaki 1 Ποιοί είμαστε

Η Αθανασία Αντιόχου  γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος του τμήματος Διατροφής και Διατολογίας της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Λάρισας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος «Εφαρμοσμένη Διατροφή και Διαιτολογία» με κατεύθυνση στην Κλινική Διαιτολογία από το European University of Cyprus.

Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε σαν διαιτολόγος στην Πολυκλινική (Λεμεσού) όπου ασχολήθηκε με ένα ευρύ φάσμα κλινικών περιστατικών.Τον Οκτώβριο του 2013- 2014 πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου έγινε παρακολούθηση λειτουργίας του Συμβουλευτικού Γραφείου Διατροφής καθώς και του Ιατρείου Χειρουργικής Παχυσαρκίας καθώς και ενασχόληση με περιστατικά σε διάφορες κλινικές.

Μετά την πρακτική της άσκηση, εργάστηκε σαν διαιτολόγος -διατροφολόγος σε γνωστά ινστιτούτα στην Αθήνα, όπου ασχολήθηκε με αδυνάτισμα και απώλεια βάρους. Έχει επίσης εργαστεί σε διαιτολογικά γραφεία στην Αθήνα σαν διαιτολόγος, αναλαμβάνοντας με επιτυχία πληθώρα περιστατικών που αφορούν το αδυνάτισμα και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Τέλος η διαιτολόγος έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεχώς ενημερώνεται για τις καινούριες τάσεις στη διατροφή.

 

diaitologos athina 1 Ποιοί είμαστε

Η Μαρία Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος, απόφοιτη από το τμήμα Διατροφής και Διατολογίας της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Λάρισας. Το μεταπτυχιακό προέρχεται από το Πανεπιστήμιο του Bolton, της Αγγλίας στο οποίο ασχολήθηκε με την διαχείριση του βάρους και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας με τίτλο Master in Obesity and Weight Management.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, η διαιτολόγος έχει εργαστεί σε ινστιτούτα και ιατρικά κέντρα αδυνατίσματος στην Αθήνα, όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία σε σχέση με τη απώλεια βάρους και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Επίσης έχει εμπειρία στο κομμάτι της αθλητικής διατροφής, αφού έχει υπάρξει η ίδια αθλήτρια και έχει εργαστεί σαν διαιτολόγος σε μεγάλα γυμναστήρια στην Αθήνα.